1 / 19

The Thangam Grand

Madurai, India

Om hotellet

Velger du The Thangam Grand som overnattingssted i Madurai, vil du bare ha 10 minutter å kjøre både til Meenakshi Amman-tempelet og til Kazimar Big Mosque and Maqbara. Dette hotellet med spa ligger 2,6 mi (4,1 km) unna Thirumalai Nayak-palasset og 2,7 mi (4,4 km) unna St. Mary's Cathedral Church. Føl deg som hjemme i et av de 66 gjesterommene som også har peis og privat basseng. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Kazimar Big Mosque and Maqbara - 2,3 km
Meenakshi Amman-tempelet - 3,3 km
ISKCON Madurai, Sri Sri Radha Mathurapati Temple - 3,6 km
Thirumalai Nayak-palasset - 4,2 km
St. Mary's Cathedral Church - 4,4 km
Goripalayam Dargah - 6,1 km
Sri Subramanya Swamy Temple - 6,6 km
Pazhamudhir Solai - 7,7 km
Gandhi Museum - Madurai - 7,9 km
Madurai Government Museum - 8,1 km
Samanar Hills - 8,2 km
Vaigai River - 8,6 km
Vandiyur Mariamman Teppakulam - 9,7 km
Athisayam Theme Park - 10,3 km

Nærmeste store flyplass er Madurai (IXM) - 13 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen uten ekstra kostnad. Skjem bort deg selv med et besøk på stedets spa. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og grill. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (døgnet rundt). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30.
  • Avgift for ekstraseng: 7400.0 INR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over The Thangam Grand

Adresse

The Thangam Grand

Madurai, India

N 9.92026 E 78.09384

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger