1 / 100

Le Royal Méridien Doha

Doha, Qatar

Om hotellet

I Lusail ligger Le Royal Méridien Doha beleilig til i nærheten av et kjøpesenter, bare 1 minutter å kjøre fra Place Vendôme Mall og 5 minutter fra Lusail Marina Corniche. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger kun 2,6 mi (4,2 km) unna Crescent Park og 4,3 mi (6,9 km) unna Doha Golf Club. Overnatt i et av de 377 gjesterommene, som har LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Place Vendôme Mall - 0,1 km
Lusail Marina Corniche - 2,2 km
Crescent Park - 2,9 km
Lusail Iconic Stadium - 4,3 km
Lagoona Mall - 4,7 km
Doha Golf Club - 5 km
Qatar Universitet - 7 km
Meryal Waterpark - 7,7 km
Katara kulturlandsby - 8,2 km
Galeries Lafayette - 8,6 km
Doha messesenter - 9,2 km
Katara kunstsenter - 9,5 km
Anima-galleriet - 9,8 km
College of the North Atlantic (kanadisk høyskole) - 9,9 km
Al Thuraya planetarium - 10 km

De nærmeste flyplassene er:
Doha (DIA – Doha int.) - 22,3 km
Doha (DOH-Hamad Internasjonale flyplass) - 29,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, en døgnåpen resepsjon og safe i resepsjonen. Planlegger du en event i Lusail? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 665 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 6 møterom. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som tilbys på stedet, som blant annet et utendørsbasseng, en badstue og et døgnåpent treningssenter. Ta deg noe å spise i en av dette hotellets 3 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. QAR 150 per person
  • Avgift for ekstraseng: 100.0 QAR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 06.00 og kl. 20.00.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • Ved innsjekking må gjester fremlegge dokumentasjon på negativ COVID-19-test eller bevis på full COVID-19-vaksinasjon.
  • Kravet om negativ COVID-19-test gjelder for alle gjester over 18, og kravet om COVID-19-vaksine gjelder for alle gjester over 18 år. Gjestene må ha blitt fullvaksinert minst 30 dager før innsjekking.

Kart over Le Royal Méridien Doha

Adresse

Le Royal Méridien Doha

Lusail, Qatar

N 25.406193 E 51.51897

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger