1 / 65

Marta Guest House

Pisa-Lucca, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har dusj, toalettartikler (inkludert), og bideer. Rommene har skrivebord og flaskevann (inkludert), og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt og henting på togstasjonen mot et tillegg. Nyt utsikten fra en takterrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette byhuset i belle époque-stil har dessuten concierge-tjenester, peis i lobbyen og piknikområde. Du kan få deg noe å spise på kafeen på dette byhuset, eller slappe av på rommet og benytte deg av romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det anbefales å bruke bil for å komme seg til og fra dette overnattingsstedet.

Kart over Marta Guest House

Adresse

Marta Guest House

Lucca, Italia

N 43.780739 E 10.454284

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger