1 / 25

Sabaidee Guesthouse

Laos, Laos

Om hotellet

Velger du Sabaidee Guesthouse som overnattingssted i Luang Prabang, vil du ha 3 minutter å gå til Wat Manorom og 7 minutter til UXO Laos Visitor Center. Dette gjestehuset ligger 0,4 mi (0,7 km) unna Wat Aham og 0,4 mi (0,7 km) unna Vat Visounnarath. Føl deg som hjemme i et av de 21 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Rommene har skrivebord og flaskevann (inkludert), og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Wat Manorom - 0,3 km
UXO Laos Visitor Center - 0,5 km
Vat Visounnarath - 0,7 km
Dara Market - 0,7 km
Wat Aham - 0,8 km
Pha Tad Ke botanisk hage - 0,9 km
Tradisjonelt kunst- og etnologisenter - 0,9 km
Mekong - 0,9 km
Wat That Luang - 1 km
Wat Mai - 1,2 km
Morgenmarked - 1,3 km
Wat Ho Pha Bang - 1,4 km
Det kongelige slott - 1,4 km
Det kongelige palass museum - 1,4 km
Wat Pa Huak - 1,4 km

Nærmeste store flyplass er Luang Prabang (LPQ-Luang Prabang internasjonale flyplass) - 4,5 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet sykkelutleie og kan nyte utsikten fra en hage. Dette gjestehuset har i tillegg wi-fi (inkludert), TV i fellesområdet og tur-/billettassistanse. På Sabaidee Guesthouse kan du spise et bedre måltid i restauranten. Engelsk frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for engelsk frokost: ca. USD 3 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Sabaidee Guesthouse

Adresse

Sabaidee Guesthouse

Luang Prabang, Laos

N 19.884 E 102.1336

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger