1 / 100

Hotel Palmas De Cortez

Los Cabos, Mexico

Om hotellet

Dersom du velger Hotel Palmas De Cortez som overnattingssted i Los Barriles, vil du bo midt i smørøyet, kun en 10 minutters spasertur fra ExotiKite kiteboardingskole og Los Barriles-stranden. Dette hotellet ved stranden ligger 3,6 mi (5,8 km) unna Buena Vista-stranden og 18,3 mi (29,4 km) unna Krepsens vendekrets-monumentet. Føl deg som hjemme i et av de 56 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner (på forespørsel). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

ExotiKite kiteboardingskole - 0,5 km
Los Barriles-stranden - 0,8 km
Buena Vista-stranden - 5,8 km
Krepsens vendekrets-monumentet - 29,4 km
La Ribera-stranden - 30,3 km
Sierra La Laguna Biosphere Reserve - 35,1 km
Cascada Sol de Mayo Trailhead - 38,7 km
Punta Colorada-stranden - 41 km
Islands and Protected Areas of the Gulf of California - 47 km
Cabo Pulmo marinreservat - 47,2 km
Punta Arena fyrtårn - 47,8 km
Eco Adventures - 47,9 km
Desertica Cabo Multi Adventure Park - 48,9 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Palmas De Cortez er San José del Cabo, Baja California Sur (SJD-Los Cabos int.) - 68,9 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og et flerspråklig personale. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Etter en runde på golfbanen kan du ta deg et bad i et av stedets 2 utendørsbassenger. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og gavebutikk/kiosk. Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg). Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 05.30 til kl. 11.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. USD 2.00–20.00 for voksne og USD 2.00–20.00 for barn
  • Avgift for flyplasstransport: USD 200.00 per kjøretøy (tur-retur, maks antall passasjerer: 12)
  • Flyplasstransport per barn: 12 USD (tur-retur), (fra 7 til 12 år)
  • Depositum for kjæledyr: 100 USD per opphold
  • Kjæledyravgift: USD 30.00 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • De varme kildene kan besøkes mellom kl. 10.00 og kl. 17.00.
  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer). Gjestene kan be om å få en av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Hotel Palmas De Cortez

Adresse

Hotel Palmas De Cortez

Los Barriles, Baja California Sur, Mexico

N 23.67953 E -109.699098

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger