1 / 95

Saint Simeon Resort & Spa

Long Hải, Vietnam

I Long Dien (Phước Tĩnh)

Om hotellet

Med sin beliggenhet i Long Dien (Phước Tĩnh) er Saint Simeon Resort & Spa mindre enn en 15 minutters kjøretur unna Dinh Co-tempelet og Long Hai-stranden. Denne villaen ved stranden ligger 9,5 mi (15,3 km) unna Minh Dam-fjellet og 9,6 mi (15,4 km) unna Nah Tron. Føl deg som hjemme i et av de 60 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar (med noen artikler inkludert) og LCD-TV. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Badene har separat badekar og dusj med dype avslapningsbadekar og regndusjhode. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Dinh Co-tempelet - 6,4 km
Long Hai-stranden - 6,7 km
Thuy Tien Beach - 8,6 km
Chùa Khỉ-tempelet - 11,3 km
Le Thanh Duy-parken - 15,1 km
Minh Dam-fjellet - 15,3 km
Nah Tron - 15,4 km
Vung Tau Waterpark - 16,8 km
Golf Vung Tau - 17,3 km
Vung Tau Market 1985 - 17,6 km
Lotte Mart Vung Tau - 17,6 km
Bakre strand - 18,5 km
Linh Son Co Tu - 18,8 km
Lang Co Ong (Hvaltempel) - 18,9 km
Ba Ria - Vung Tau Museum - 19,3 km

De nærmeste flyplassene er:
Vung Tau (VTG) - 17,2 km
Tan Binh - Tan Son Nhat internasjonale flyplass (SGN) - 97,4 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Slapp av på den private stranden, eller nyt andre fasiliteter som et utendørsbasseng og et treningssenter. Denne villaen tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og grill. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til stranden. Smak på lokale og internasjonale retter på Bettina Cucina, en restaurant med utsikt over hagen, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter).
  • Avgift for ekstraseng: 943000 VND per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet blir profesjonelt rengjort.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Saint Simeon Resort & Spa

Adresse

Saint Simeon Resort & Spa

Long Hải, Vietnam

N 10.404968 E 107.191865

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger