1 / 49

Om hotellet

Når Hotel Beri i Llanca er overnattingsstedet ditt, er du nær stranden, rett ved Cap de Creus og en 2 minutters kjøretur unna Golfe du Lion. Dette hotellet ligger 12,1 mi (19,4 km) unna Roses strand og 13,1 mi (21 km) unna Dali-museet. Overnatt i et av de 50 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har badekar og toalettartikler (inkludert). Rommene har skrivebord og flyttbar vifte, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Cap de Creus - 0,1 km
Platja de les Tonyines - 1,3 km
Farella-stranden - 1,4 km
Golfe du Lion - 1,5 km
Cau del Llop Beach - 1,5 km
Platja La Farella - 1,5 km
Platja Grifeu - 2,6 km
Canyelles Beach - 3,3 km
Cala Bramant - 3,6 km
Cap Ras - 3,7 km
Viewpoint of El Port de la Selva - 6,3 km
Port de la Selva strand - 7,1 km
Cap de Creus naturpark, nordinngangen - 9,1 km
El Pas Beach - 9,4 km
Tamariua Beach - 10 km

De nærmeste flyplassene er:
Perpignan (PGF - Perpignan-Rivesaltes int.) - 79,9 km
Gerona (GRO-Costa Brava) - 72,7 km
Barcelona El Prat lufthavn (BCN) - 183,3 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og TV i fellesområdet. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette hotellet. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Overnattingsstedet er stengt mellom 22. september og 30. mai.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 0.66 per person, per natt, opptil 7 netter. Avgiften gjelder ikke for barn under 17 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.

Kart over Hotel Beri

Adresse

Hotel Beri

Llanca, Spania

N 42.36245 E 3.14903

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger