1 / 21

Casabaio Likupang Paradise Resort

Sulawesi, Indonesia

Om hotellet

Dersom du velger Casabaio Likupang Paradise Resort når du skal besøke Likupang, vil du være 19,2 mi (30,9 km) unna Tangkoko naturreservat og 21,6 mi (34,8 km) unna Wenang golfklubb. Dette resort-hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 26 mi (41,9 km) unna Ban Hin Kiong og 26,1 mi (42 km) unna Kienteng Ban Hian Kong. Føl deg som hjemme i et av de 151 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Tangkoko naturreservat - 30,9 km
Wenang golfklubb - 34,8 km
Ban Hin Kiong - 41,9 km
Kienteng Ban Hian Kong - 42 km
Public Museum of North Sulawesi - 42,1 km
Kalimas-havnen - 42,6 km
I.R Soekarno broen - 43 km
Mega kjøpesenter - 43,7 km
Manado torg - 44,6 km
Malalayang strand - 49,8 km
Tomohon Market - 50,4 km
Waruga Burial Complexes - 50,5 km
Lembeh Strait - 50,7 km

Nærmeste store flyplass er Manado (MDC-Sam Ratulangi internasjonale flyplass) - 30,1 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Mens familiens golfentusiast er ute på golfbanen kan du prøve en av de andre fasilitetene på stedet, som et utendørsbasseng. Dette resort-hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og grill. Kom og spis lunsj eller middag på Kadera Restaurant, en restaurant som spesialiserer seg på lokale og internasjonale retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Besøk en bar/lounge eller en bar i bassenget og slapp av med din favorittdrink.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum: IDR 300.0

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for ekstraseng: 300000.0 IDR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Golf må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne resorten før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Casabaio Likupang Paradise Resort

Adresse

Casabaio Likupang Paradise Resort

Likupang, Indonesia

N 1.675159 E 125.053159

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger