1 / 100

Hotel Miramare

Lignano, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, bideer og badekåper. Rommene har skrivebord og rengjøring tilbys daglig. barnesenger/babysenger (mot et tillegg) kan fås på forespørsel. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Du kan nyte en hel dag på den private stranden, og du tilbys dessuten et treningssenter og et sesongbasert utendørsbasseng. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Som gjest på Hotel Miramare kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Hotel Miramare

Adresse

Hotel Miramare

Lignano Sabbiadoro, Italia

N 45.688276 E 13.143434

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger