1 / 91

Hotel Leon Camino Affiliated by Melia

León og omegn, Spania

Om hotellet

Velger du Hotel Leon Camino Affiliated by Melia når du skal på ferie til León er du bare 15 minutter unna MUSAC. Castile & León Museum og León auditorium til fots. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 1 mi (1,7 km) unna León museum og 1,2 mi (2 km) unna León-katedralen. Føl deg som hjemme i et av de 127 gjesterommene, som har minibar. Rommet har seng med memory foam-madrass. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har badekar eller dusj og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León - 0,3 km
MUSAC. Castile & León Museum - 0,8 km
León auditorium - 0,8 km
Plaza de San Marcos - 1 km
San Marcos-klosteret - 1 km
San Isidro-basilikaen - 1,2 km
Arco de la Carcel - 1,3 km
Royal Pantheon - 1,3 km
Castrillo de Polvazares - 1,4 km
León museum - 1,5 km
Murallas de León - 1,6 km
Centro Comercial Espacio León - 1,6 km
Palacio de los Guzmanes - 1,6 km
Barrio Húmedo - 1,6 km
Casa de Los Botines - 1,6 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Leon Camino Affiliated by Melia er León (LEN) - 8,1 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Planlegger du en event i León? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 955 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Du tilbys blant annet et treningssenter og wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Dette hotellet har i tillegg bryllupstjenester og salgsautomat. Ta deg et måltid på Restaurante para Desayuno eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Frokostbuffé serveres fra kl. 07.00 til kl. 10.30 på hverdagene og fra kl. 08.00 til kl. 11.00 i helgene, mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 9 for voksne og EUR 5 for barn
  • Pris for selvbetjent parkering: 12 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Begrenset parkeringshøyde.

Kart over Hotel Leon Camino Affiliated by Melia

Adresse

Hotel Leon Camino Affiliated by Melia

León, Spania

N 42.60772 E -5.581338

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger