1 / 61

Hotel Abad San Antonio

León og omegn, Spania

Om hotellet

I León ligger Hotel Abad San Antonio kun en 1 minutters kjøretur unna Hospital de León og 6 minutter unna San Isidro-basilikaen. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 1,7 mi (2,7 km) unna Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León og 2 mi (3,3 km) unna Plaza Mayor. Føl deg som hjemme i et av de 91 gjesterommene, som har minibar og plasma-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Hospital de León - 0,3 km
Arco de la Carcel - 2,1 km
San Isidro-basilikaen - 2,2 km
Royal Pantheon - 2,3 km
Murallas de León - 2,4 km
MUSAC. Castile & León Museum - 2,4 km
Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León - 2,4 km
León museum - 2,5 km
Castrillo de Polvazares - 2,6 km
Palacio de los Guzmanes - 2,6 km
León-katedralen - 2,6 km
Museo Catedralicio Diocesano - 2,6 km
Puerta Obispo arkeologiske krypt - 2,6 km
Casa de Los Botines - 2,6 km
Barrio Húmedo - 2,6 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Abad San Antonio er León (LEN) - 14,5 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i León? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 70 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert), tur-/billettassistanse og salgsautomat. Smak på lokale retter på Abad San Antonio, en restaurant med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter).
  • Pris for selvbetjent parkering: 10 EUR per dag
  • Gebyr ved sen utsjekking: EUR 25 (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for ekstraseng: 10.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Opptil 2 barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • I samsvar med nasjonale/lokale lover kan tilgangen til air conditioning være begrenset til visse tider i perioden fra 01. oktober til 31. mai.

Kart over Hotel Abad San Antonio

Adresse

Hotel Abad San Antonio

León, Spania

N 42.618026 E -5.57386

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger