1 / 100

Centro Storico B&B

Lecce, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt og henting på togstasjonen mot et tillegg. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et spabad og et sesongbasert utendørsbasseng. Dette byhuset i barokkstil tilbyr også wi-fi (inkludert), tur-/billettassistanse og piknikområde. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette byhuset før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Centro Storico B&B

Adresse

Centro Storico B&B

Lecce, Italia

N 40.350904 E 18.171784

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger