1 / 63

Dar El Yasmine Tunis

Tunis og omegn, Tunisia

Om hotellet

Reiser du til La Soukra og har Dar El Yasmine Tunis som ligger i forstaden som ditt overnattingssted, er du bare en 10 minutters kjøretur unna Golf de Carthage og Basilica of Damous Karita. Dette gjestehuset med golfmuligheter ligger 4,7 mi (7,6 km) unna Dah Dah Happy Land underholdningspark og 5 mi (8,1 km) unna La Marsa strand. Føl deg som hjemme i et av de 5 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj og hårføner. Rommene har kaffetrakter/tekoker og flaskevann (inkludert), og rengjøring tilbys bare på hverdager. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Soukra Park - 1,5 km
Golf de Carthage - 4,2 km
Byrsa Hill - 6 km
Roman Amphitheatre - 6 km
La Marsa Cisterns - 6 km
Roman Villas - 6 km
Damous el-Karita Basilica - 6 km
Magon Quarter - 6 km
Antonine Baths - 6 km
Sanctuary of Tophet - 6 km
US War Cemetery - 6 km
Karthago Acropolium - 6,1 km
St. Louis katedral - 6,2 km
L'Acropolium - 6,2 km
Musée de Carthage - 6,3 km

Den foretrukne flyplassen for Dar El Yasmine Tunis er Tunis (TUN-Tunis - Kartago internasjonale flyplass) - 9,2 km

Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Dette gjestehuset tilbyr 2 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et sesongbasert utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette gjestehuset tilbyr også wi-fi (inkludert), TV i fellesområdet og grill.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter i La Soukra pålegger en avgift. Fritak eller reduksjoner kan gjelde. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 1.19 per person, per natt, opptil 10 netter. Avgiften gjelder ikke for barn under 12 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for barneseng (babyseng): 5.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra mai til november.

Kart over Dar El Yasmine Tunis

Adresse

Dar El Yasmine Tunis

La Soukra, Tunisia

N 36.865588 E 10.271372

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger