1 / 32

Hostel ilfaro Kurume

Kurume, Japan

Nær Emax Kurume

Om hotellet

Dersom du velger Hostel ilfaro Kurume som overnattingssted, vil du bo sentralt i Kurume mindre enn 10 minutter til fots fra Bypark og Kurume City Plaza. Dette hotellet ligger 0,9 mi (1,4 km) unna Fukuoka vitenskapsmuseum og 1,1 mi (1,8 km) unna Kurume Arena. Føl deg som hjemme i et av de 63 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Badene har dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommene har safe og skrivebord, og strykejern/-brett kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Emax Kurume - 0,1 km
Higashimachi-parken - 0,4 km
Bypark - 0,7 km
Henshoin-tempelet - 0,8 km
Kurume City Plaza - 0,8 km
Ishibashi kultursenter - 1 km
Kurume fuglesenter - 1,1 km
Spoga Kurume - 1,1 km
Kurume by offentlige bibliotek - 1,2 km
Fukuoka vitenskapsmuseum - 1,2 km
Ishibashi kunstmuseum - 1,2 km
Kushihara Tenmangu - 1,3 km
Kurume sportssenter - 1,4 km
Rådhus - 1,5 km
Kurume kommunale senter - 1,5 km

De nærmeste flyplassene er:
Saga (HSG-Ariake Saga) - 33,2 km
Fukuoka (FUK) - 39 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og salgsautomat. Smak på japanske retter på Cafe & Bar DURAND, en av dette hotellets mange spisesteder, som omfatter 2 restauranter og en kafé. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 09.00.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en turistskatt som må betales på overnattingsstedet. Turistskatten er på JPY 200–500 per person, per natt, basert på prisen for rommet. Vær oppmerksom på at ytterligere unntak kan gjelde.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for selvbetjent parkering: 500 JPY per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Barn 17 år og yngre er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Det japanske helse-, arbeids- og velferdsdepartementet krever at alle internasjonale besøkende fremlegger passnummer og bevis på statsborgerskap når de registrerer seg på overnattingssteder (gjestgiveri, hotell, motell osv.). I tillegg er eierne av slike steder pålagt å ta kopi av pass for registrering av alle gjester og beholde en kopi i sine arkiver.

Kart over Hostel ilfaro Kurume

Adresse

Hostel ilfaro Kurume

Kurume, Japan

N 33.313051 E 130.520461

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger