1 / 64

Palms and Spas Boutique Apartments

Agios Nikolaos, Hellas

Om hotellet

Når Palms and Spas Boutique Apartments i Korfu er overnattingsstedet ditt, er du i underholdningsområdet, rett ved Ionian Sea og en 4 minutters kjøretur unna Gamle romerske bad. Denne leiligheten ved stranden ligger 14,8 mi (23,8 km) unna Korfu havn og 11,1 mi (17,9 km) unna Agios Gordios strand. Overnatt i et av de 6 gjesterommene, som har LCD-TV. Sengen har Tempur-Pedic-madrass og sengetøy i egyptisk bomull. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, designertoalettartikler og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ionian Sea - 0,1 km
Moraitika Beach - 2,1 km
Gamle romerske bad - 2,7 km
Boukari-stranden - 3,4 km
Korission-innsjøen - 6,2 km
Prasoudi - 9,3 km
Korfu skjellmuseum - 9,7 km
Issos strand - 9,9 km
Sandy Beach - 10,4 km
Kaiser's Bridge - 11,4 km
Halikounas-stranden - 11,9 km
Paramonas Beach - 12,1 km
Lakkiess Beach - 12,2 km
Achilleion - 12,6 km
Museøya - 14,2 km

Den foretrukne flyplassen for Palms and Spas Boutique Apartments er Korfu (CFU-Ioannis Kapodistrias) - 21 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Denne leiligheten i middelhavsstil har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter i Korfu pålegger en avgift. Denne justeres etter sesongen og vil ikke nødvendigvis påløpe året rundt. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: 0.50 EUR per overnattingsenhet per natt fra 1. november til 29. februar
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: 1.50 EUR per overnattingsenhet per natt fra 1. mars til 31. oktober

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 60 EUR per rom
  • Kjæledyravgift: EUR 20 per overnattingsenhet, per natt (maks. EUR 200 per opphold)
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Gebyr ved sen utsjekking: EUR 50 (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 500 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne leiligheten før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Palms and Spas Boutique Apartments

Adresse

Palms and Spas Boutique Apartments

Korfu, Hellas

N 39.47125194 E 19.93765442

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger