1 / 36

Moonlight Budaklar Residence

Antalya, Tyrkia

Om hotellet

Når du har Moonlight Budaklar Residence i Konyaalti som overnattingssted, bor du nær stranden, kun 10 minutter å kjøre fra Konyaalti strand og Konyaalti strandpark. Dette leilighetshotellet ligger 19,1 mi (30,8 km) unna Lara strand og 7 mi (11,3 km) unna MarkAntalya Shopping Mall. Føl deg som hjemme i et av de 34 gjesterommene, som har et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og ovn. Rommene har egen balkong eller terrasse. Underholdningen er sikret med en LCD-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har separat sitteområde og mikrobølgeovn, og rengjøring tilbys ukentlig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Gökdere Valley - 2,1 km
Konyaalti strand - 2,5 km
Tunektepe Cable Car - 3,6 km
Setur Antalya marina - 3,7 km
Sarısu-stranden - 4,8 km
Akdeniz universitet - 7,2 km
Arapsu bro - 7,3 km
Aktur Park - 7,4 km
Migros kjøpesenter - 7,4 km
Konyaalti strandpark - 7,6 km
Cam Piramit - 7,9 km
Glasspyramiden konferanse- og utstillingssenter - 8 km
Heart of Antalya - 8,1 km
Akdeniz Kent-parken - 8,5 km
BeachPark AquaLand - 8,5 km

Nærmeste store flyplass er Antalya (AYT - Antalya int.) - 30,7 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Gå ikke glipp av de mange rekreasjonsfasilitetene, som blant annet et helsestudio, et utendørsbasseng og et innendørsbasseng. Dette leilighetshotellet har dessuten wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Gjester kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med den kostnadsfrie bussen. Ta deg noe å spise på et av dette leilighetshotellets mange spisesteder, som omfatter 7 restauranter og 10 kafeer.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 35.00 EUR (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Moonlight Budaklar Residence

Adresse

Moonlight Budaklar Residence

Konyaalti, Tyrkia

N 36.856866 E 30.598564

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger