1 / 26

Om hotellet

Velger du Derya Otel i Konya (Konya bysentrum) som ditt overnattingssted, vil du bare ha 5 minutter å gå til Mevlana grav og museum og Selimiye-moskeen. Dette hotellet ligger 0,3 mi (0,5 km) unna Aziziye-moskeen og 0,3 mi (0,5 km) unna Konya Bazaar. Føl deg som hjemme i et av de 46 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og LED-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon og skrivebord. Rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Selimiye-moskeen - 0,3 km
Mevlana grav og museum - 0,4 km
Aziziye-moskeen - 0,4 km
Konya Bazaar - 0,4 km
Serafettin-moskeen - 0,5 km
Iplikci moske - 0,6 km
Lale Doner - 0,6 km
Shams Tabrizi moské og gravkammer - 0,8 km
Monument to the Martyrs of the War of Independence - 0,8 km
Alaeddin-åsen - 1 km
Sırçalı Medresi - 1 km
Koyunoglu museum - 1 km
Sahib-i Ata Külliyesi - 1,1 km
Sahib-i Ata Vakıf Müzesi - 1,1 km
Sahibi Ata-moskeen - 1,1 km

Nærmeste store flyplass er Konya (KYA) - 19,6 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Nyt utsikten fra en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (døgnet rundt). Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.30.
  • Avgift for ekstraseng: 15.0 TRY per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Par som ønsker å dele rom, må fremvise vigselsattest.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Derya Otel

Adresse

Derya Otel

Konya, Tyrkia

N 37.871927 E 32.503175

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger