1 / 100

Novotel Kolkata Hotel & Residences Hotel

Kolkata - Calcutta, India

Om hotellet

Novotel Kolkata Hotel & Residences Hotel ligger i Kolkata (New Town) og her vil du være få meter unna Axis Mall og en 2 minutters kjøretur fra Biswa Bangla Convention Centre. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger kun 2,2 mi (3,5 km) unna New Town Eco Park og 2,4 mi (3,8 km) unna Mother's Wax Museum. Føl deg som hjemme i et av de 340 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Sengen har dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Axis Mall - 0,1 km
Rabindra Tirtha - 1,4 km
Biswa Bangla Convention Centre - 1,7 km
Nazrul Tirtha - 1,7 km
Mother's Wax Museum - 3,7 km
Ecospace Business Park - 4,2 km
New Town Eco Park - 4,4 km
Nicco-parken - 5,7 km
Salt Lake Central Park - 5,7 km
Columbia Asia sykehus - 6,5 km
Eco Urban Village - 6,5 km
Aikatan - 7 km
Salt Lake stadion - 7,2 km
Salt Lake City Centre kjøpesenter - 7,3 km
City Centre 2 - 8,2 km

Den foretrukne flyplassen for Novotel Kolkata Hotel & Residences Hotel er Kolkata (CCU-Netaji Subhash Chandra Bose internasjonale flyplass) - 11,8 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Dette hotellet tilbyr 14 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et døgnåpent helsestudio, en badstue og sykkelutleie. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Ta deg et måltid på The Square eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 11.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. INR 799 per person
  • Avgift for flyplasstransport: INR 1400 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 3)
  • Kjæledyravgift: INR 1000 per kjæledyr, per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 16 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Novotel Kolkata Hotel & Residences Hotel

Adresse

Novotel Kolkata Hotel & Residences Hotel

Kolkata, India

N 22.578955 E 88.461205

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger