1 / 28

Om hotellet

Velger du The Park Kolkata i Kolkata (Park Street) som overnattingssted vil du bare ha 5 minutter å kjøre til både Det nye markedet og Victoria-minnesmerket. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 7 mi (11,2 km) unna Belur Math og 8,4 mi (13,5 km) unna Dakshineswar Kali-tempelet. Føl deg som hjemme i et av de 149 gjesterommene, som også har kjøleskap og minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, dype avslapningsbadekar og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Det Asiatiske Samfunn - 0,2 km
Maidan - 0,3 km
Indisk museum - 0,5 km
Camac Street - 0,5 km
Sudder Street - 0,8 km
Det nye markedet - 0,8 km
U.S. Consulate General Kolkata - 1 km
The Harrington Street Arts Centre - 1 km
St. Xaviers College - 1,1 km
Metropolitan Building - 1,1 km
Birla planetarium - 1,2 km
Park Street kirkegård - 1,4 km
ISKCON Kolkata, Sri Sri Radha Govind Temple - 1,4 km
St. Paul's Cathedral - 1,4 km
The Mother House of the Missionaries of Charity - 1,4 km

Den foretrukne flyplassen for The Park Kolkata er Kolkata (CCU-Netaji Subhash Chandra Bose internasjonale flyplass) - 17,8 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Kolkata? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 140 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt og henting på togstasjonen mot et tillegg. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et utendørsbasseng, et spabad og en badstue. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. På dette hotellet kan du benytte deg av romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i bassengbaren. Kontinental frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for kontinental frokost: ca. INR 1460.88 for voksne og INR 1460.88 for barn
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 2301 INR (én vei)
  • Avgift for ekstraseng: 2000.0 INR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 10 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Ved innsjekking må gjester fremlegge dokumentasjon på negativ COVID-19-test eller bevis på full COVID-19-vaksinasjon.
  • Kravet om negativ COVID-19-test gjelder for alle gjester over 18, og testen må være tatt maksimalt 24 timer før innsjekking. Kravet om COVID-19-vaksine gjelder for alle gjester over 18 år, og gjestene må ha fått siste dose minst 1 dager før innsjekking.

Kart over The Park Kolkata

Adresse

The Park Kolkata

Kolkata, India

N 22.554093 E 88.351426

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger