1 / 49

Baan Yai Villa 5 Bedrooms

Koh Phangan, Thailand

Om hotellet

Føl deg som hjemme i denne villaen, som er utstyrt med airconditioning, privat basseng og Flatskjerm-TV. Det finnes en privat terrasse. Et kjøkken er utstyrt med kjøleskap/fryseboks i full størrelse, komfyrtopp og mikrobølgeovn. Wi-fi (inkludert) gjør at du kan holde deg oppdatert, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Gjester tilbys transport til fergeterminalen uten ekstra kostnad, og ubetjent parkering (inkludert) finnes på stedet. Skjem bort deg selv med massasjer, og du tilbys dessuten sykkelutleie. Denne villaen har dessuten wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og et spillrom. På denne villaen kan du benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter).

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne villaen før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Baan Yai Villa 5 Bedrooms

Adresse

Baan Yai Villa 5 Bedrooms

Koh Phangan, Thailand

N 9.750407 E 99.975338

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger