1 / 48

Om hotellet

Velger du Seaesta Beach i Koh Phangan som overnattingssted, bor du på stranden, mindre enn en 10 minutters kjøretur unna både Thong Sala molo og Hard Road. Dette hotellet ved stranden ligger 8,4 mi (13,6 km) unna Thong Nai Pan Noi-stranden og 0,9 mi (1,5 km) unna Ban Thai-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 14 aircondition-avkjølte gjesterommene. Rommene har egen terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ban Thai-stranden - 1,5 km
Hard Road - 2,3 km
Tong Sala-stranden - 4,6 km
Pantip matmarked - 5,6 km
Haad Rin molo - 5,7 km
Thongsala gågate - 5,9 km
Raja fergekai - 6 km
Thong Sala molo - 6,3 km
Haad Rin Nai-stranden - 6,3 km
Haad Rin Nok-stranden - 6,4 km
Haad Yuan-stranden - 6,4 km
Haad Thian strand - 6,4 km
Haad Leela strand - 6,7 km
Nai Wok strand - 6,9 km
Ao Plaay Laem strand - 7,5 km

Den foretrukne flyplassen for Seaesta Beach er Ko Samui (USM) - 66,7 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og piknikområde. Spis deg god og mett på lokale og internasjonale retter på Seaesta Restaurant, en restaurant med en bar/lounge. Du kan også få deg en matbit på kafeen. Slapp av om kvelden med noe å drikke i strandbaren eller bassengbaren. Ferdiglaget frokost tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. THB 100–300 for voksne og THB 100–300 for barn
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 1500 THB (én vei)
  • Avgift for flyplasstransport per barn: 1500 THB (én vei), (opptil 6 år)
  • Ved bruk av kredittkort må du betale et gebyr på 3 prosent

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ett barn som er 6 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).

Kart over Seaesta Beach

Adresse

Seaesta Beach

Koh Phangan, Thailand

N 9.696576 E 100.02876

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger