1 / 100

Om hotellet

Velger du Coco Lilly Villas når du skal overnatte i Koh Phangan, vil du være 1,9 mi (3 km) unna Thong Sala molo og 5,7 mi (9,2 km) unna Salad Beach. Denne villaen ligger 7,9 mi (12,7 km) unna Haad Rin Nai-stranden og 8 mi (12,8 km) unna Haad Rin Nok-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 7 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LCD-TV. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har dusj, regndusjhode og hårføner (på forespørsel). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Wok Tum strand - 2,3 km
Thongsala gågate - 2,7 km
Nai Wok strand - 2,7 km
Pantip matmarked - 2,7 km
Raja fergekai - 2,8 km
Phaeng-fossen - 2,9 km
Tong Sala-stranden - 3 km
Thong Sala molo - 3,1 km
Hin Kong strand - 3,1 km
Ao Plaay Laem strand - 3,1 km
Nam Tok Phaeng - 4,1 km
Nam Tok Than Sadet - 4,1 km
Hard Road - 4,9 km
The Challenge Phangan - 5,3 km
Laem Son-innsjøen - 5,5 km

Den foretrukne flyplassen for Coco Lilly Villas er Ko Samui (USM) - 63,6 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjester tilbys transport til fergeterminalen uten ekstra kostnad, og ubetjent parkering (inkludert) finnes på stedet. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og sykkelutleie. Denne villaen har i tillegg wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og tur-/billettassistanse.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Coco Lilly Villas

Adresse

Coco Lilly Villas

Koh Phangan, Thailand

N 9.730135 E 99.993581

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger