1 / 65

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj og tøfler. Rommet har telefon, samt safe og minibar. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Transport til fergeterminalen tilbys kostnadsfritt døgnet rundt, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Slapp av og koble av med massasjer og ansiktsbehandlinger. Etter en dag på den private stranden kan du nyte andre rekreasjonsfasiliteter som en nattklubb og sykkelutleie. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og frisørsalong. Som gjest på SOWK Resort kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Besøk en bar/lounge eller en strandbar og slapp av med din favorittdrink.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Byggeaktiviteter foregår ved en nabobygning, og det kan forekomme støy fra byggearbeidet.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over SOWK Resort

Adresse

SOWK Resort

Koh Phangan, Thailand

N 9.684304 E 100.050812

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger