1 / 69

Princess Paradise Koh Phangan

Koh Phangan, Thailand

Om hotellet

Princess Paradise Koh Phangan ligger i sentrum av Koh Phangan. Med et opphold her vil du ha mindre enn 15 minutter å kjøre til Thong Sala molo og Haad Rin molo. Dette hotellet ligger 10,8 mi (17,5 km) unna Thong Nai Pan Noi-stranden og 0,8 mi (1,2 km) unna Haad Rin Nok-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 20 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har skrivebord og minibar, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Haad Rin Nok-stranden - 1,2 km
Haad Rin molo - 1,2 km
Haad Rin Nai-stranden - 1,3 km
Haad Leela strand - 1,8 km
Ban Thai-stranden - 3,2 km
Haad Thian strand - 4,6 km
Haad Yuan-stranden - 4,7 km
Hard Road - 6,1 km
Tong Sala-stranden - 8,5 km
Pantip matmarked - 9,7 km
Raja fergekai - 10,1 km
Thongsala gågate - 10,2 km
Thong Sala molo - 10,2 km
Nai Wok strand - 10,7 km
Ao Plaay Laem strand - 11,4 km

Nærmeste store flyplass er Ko Samui (USM) - 70,6 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt en rekke rekreasjonsfasiliteter på stedet, som et utendørsbasseng, en lazy river og sykkelutleie. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Kom og spis lunsj eller middag på Princess Paradise, en restaurant som spesialiserer seg på lokale retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Besøk en bar/lounge eller en bar i bassenget og slapp av med din favorittdrink. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositumet må betales via bankoverføring senest 48 timer etter bestilling.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. THB 350 for voksne og THB 350 for barn
  • Avgift for ekstraseng: 1300.0 THB per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Døgnåpent svømmebasseng
  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ett barn som er 1 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • Ved innsjekking må gjester fremlegge dokumentasjon på negativ COVID-19-test.
  • Kravet om negativ COVID-19-test gjelder for alle gjester over 12, og testen må være tatt maksimalt 72 timer før innsjekking.

Kart over Princess Paradise Koh Phangan

Adresse

Princess Paradise Koh Phangan

Koh Phangan, Thailand

N 9.681438 E 100.058754

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger