1 / 100

Om hotellet

Velger du Milky Bay Resort i Koh Phangan som overnattingssted, bor du ved havet, mindre enn en 10 minutters kjøretur unna både Thong Sala molo og Hard Road. Dette resort-hotellet ved stranden ligger 5 mi (8 km) unna Haad Rin Nok-stranden og 9,1 mi (14,7 km) unna Thong Nai Pan Noi-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 38 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med kjøleskap og smart-TV. Rommene har egen balkong eller terrasse. Underholdningen er sikret med digital-TV og en iPod-dokkingstasjon, mens wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Hard Road - 0,7 km
Ban Thai-stranden - 2 km
Tong Sala-stranden - 2,1 km
Thongsala gågate - 3,1 km
Pantip matmarked - 3,5 km
Raja fergekai - 3,7 km
Thong Sala molo - 4 km
Nai Wok strand - 4,3 km
Ao Plaay Laem strand - 5 km
Wok Tum strand - 6,7 km
Phaeng-fossen - 6,9 km
Nam Tok Phaeng - 7,2 km
Nam Tok Than Sadet - 7,2 km
Hin Kong strand - 7,5 km
Haad Rin Nok-stranden - 8 km

Nærmeste store flyplass er Ko Samui (USM) - 64,2 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), en PC-stasjon og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys transport fra hotellet til flyplassen på forespørsel, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer. Sol deg på den private stranden eller nyt et av stedets andre rekreasjonsfasiliteter, som et utendørsbasseng. Dette resort-hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Ta deg noe å spise på Milky Bay Restaurant, en restaurant ved stranden med en bar/lounge og utsikt over hagen. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. THB 350 for voksne og THB 150 for barn
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 1200 THB per person
  • Flyplasstransport per barn: 1000 THB (én vei), (fra 4 til 12 år)
  • Avgift for barneseng (babyseng): 1000.0 THB per natt
  • Avgift for ekstraseng: 1600.0 THB per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne resorten før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ett barn som er 3 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over Milky Bay Resort

Adresse

Milky Bay Resort

Koh Phangan, Thailand

N 9.703396 E 100.010352

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger