1 / 45

Sun Beach Bungalows Resort

Koh Phangan, Thailand

Om hotellet

Beliggende i Koh Phangan, er Sun Beach Bungalows Resort kun en 15 minutters kjøretur unna Haad Rin Nok-stranden og Thong Sala molo. Dette hotellet ved stranden ligger 11 mi (17,7 km) unna Thong Nai Pan Noi-stranden og 0,7 mi (1,2 km) unna Haad Rin Nai-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 20 gjesterommene. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Haad Rin Nok-stranden - 1,1 km
Haad Rin molo - 1,2 km
Haad Rin Nai-stranden - 1,3 km
Haad Leela strand - 1,8 km
Ban Thai-stranden - 3,4 km
Haad Thian strand - 4,5 km
Haad Yuan-stranden - 4,6 km
Hard Road - 6,4 km
Tong Sala-stranden - 8,7 km
Pantip matmarked - 9,8 km
Thongsala gågate - 10 km
Raja fergekai - 10,1 km
Thong Sala molo - 10,4 km
Nai Wok strand - 11 km
Ao Plaay Laem strand - 11,6 km

Nærmeste store flyplass er Ko Samui (USM) - 70,8 km

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer. Sol deg på den private stranden eller nyt et av stedets andre rekreasjonsfasiliteter, som en nattklubb og et sesongbasert utendørsbasseng. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og piknikområde. Som gjest på Sun Beach Bungalows Resort kan du innta et måltid på sun beach eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen, strandbaren eller bassengbaren. Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg. Dette overnattingsstedet er stengt fra 20. mars 2023 til 12. mars 2025 (datoene kan bli endret). Overnattingsstedet vil være stengt fra 20. mars 2023 til 12. mars 2025 grunnet oppussing og vil gjenåpnes når oppussingen er ferdig (datoen for fullføringen kan bli endret).  
  • Pris for komplett frokost: ca. THB 180 per person
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte utendørsbassenget åpner i desember.
  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Sun Beach Bungalows Resort

Adresse

Sun Beach Bungalows Resort

Koh Phangan, Thailand

N 9.6805 E 100.059624

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger