1 / 64

The Windmill Kimolos

Kykladene, Hellas

Om hotellet

Med fin beliggenhet i Kimolos er The Windmill Kimolos bare 10 minutter unna Rema Beach og Aliki Beach med bil. Dette hotellet ligger 2,1 mi (3,4 km) unna Mponatsa Beach og 2,7 mi (4,3 km) unna Skiadi. Føl deg som hjemme i et av de 5 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, designertoalettartikler og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Psáthi - 0,1 km
Káto Mersíni - 0,2 km
Folklore & Naval Museum of Kimolos - 0,5 km
Panagia Odigitria - 0,8 km
Archaeological Museum of Kimolos - 0,8 km
Folk and Maritime Museum of Kimolos - 1,1 km
Karras Beach - 1,3 km
Rema Beach - 1,5 km
Mersíni - 1,9 km
Amoúra - 2 km
Aliki Beach - 2,7 km
Thermá - 3 km
Vroulídi - 3 km
Mersina - 3 km
Mponatsa Beach - 3,4 km

De nærmeste flyplassene er:
Milos (MLO-Milos nasjonale flyplass) - 18,4 km
Athen (ATH-Eleftherios Venizelos) - 239,5 km

Foretrukket flyplass for The Windmill Kimolos er Athen (ATH-Eleftherios Venizelos).

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, bagasjeoppbevaring og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Som gjest på The Windmill Kimolos kan du få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Ferdiglaget frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 11.00.
  • Kjæledyravgift: EUR 25 per kjæledyr, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 500 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over The Windmill Kimolos

Adresse

The Windmill Kimolos

Kimolos, Hellas

N 36.78635 E 24.57867

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger