1 / 56

Chonnapha Resort

Khanom, Thailand

Om hotellet

Dersom du velger Chonnapha Resort når du skal besøke Khanom, bor du på stranden og kun en 5 minutters kjøretur unna Khanom-stranden. Dette hotellet ved stranden ligger 18,5 mi (29,8 km) unna Donsak-havnen og 5,1 mi (8,2 km) unna Naern Thae Wada Viewpoint. Føl deg som hjemme i et av de 42 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og LCD-TV. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har skrivebord og separat sitteområde, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Khanom-stranden - 2,2 km
Naern Thae Wada Viewpoint - 8,2 km
Samet Chun Waterfall - 8,7 km
Khao Wang Thong-grotten - 14,7 km
Khanom Grand Canyon - 18,8 km
Suan Ta San - 19,4 km
Talet Bay Wooden Bridge - 25 km
Seatran fergehavn - 26,6 km
Donsak Ferry Terminal - 27,2 km
Raja fergehavn - 27,4 km
Sichon-stranden - 28,8 km
Donsak-havnen - 29,8 km
Wat Khao Suwanpradit-tempelet - 30,4 km
Pakdoud-stranden - 43,6 km
Wat Chedi - 44,2 km

De nærmeste flyplassene er:
Ko Samui (USM) - 82,6 km
Surat Thani (URT-Surat Thani internasjonale flyplass) - 119,6 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Ta en tur ned til den private stranden og nyt en dag i solen, eller nyt stedets andre fasiliteter, som inkluderer et utendørsbasseng. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og piknikområde. Smak på thailandske retter på Khrua Chonnapha, en restaurant ved stranden, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Engelsk frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Avgift for ekstraseng: 500.0 THB per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Chonnapha Resort

Adresse

Chonnapha Resort

Khanom, Thailand

N 9.20027 E 99.87316

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger