1 / 48

Om hotellet

I Kennewick ligger Clover Island Inn kun en 4 minutters kjøretur unna Cable Bridge (bro) og 6 minutter unna Columbia Park. Dette hotellet ligger 6,1 mi (9,8 km) unna The REACH Museum og 6,3 mi (10,2 km) unna Toyota Center. Føl deg som hjemme i et av de 150 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap og mikrobølgeovn. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med kabel-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Badene har kombinert dusj/badekar og toalettartikler (inkludert). Rommet har skrivebord og kaffetrakter/tekoker, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Columbia River - 0,1 km
Spare Time Lanes - 2,6 km
Trios Women's and Children's Hospital - 2,7 km
Cable Bridge (bro) - 2,9 km
Columbia Park - 3,6 km
Franklin County Historical Society - 4,3 km
Washington State Railroads Historical Society Museum - 5,3 km
Centennial Park - 6 km
Lucas Park - 6,3 km
Richardson Park - 7,2 km
CBC Library - 7,8 km
Heritage University - 8 km
Road 36 Soccer Fields - 8,2 km
Columbia Basin College - 8,2 km
Sacajawea State Park - 8,2 km

De nærmeste flyplassene er:
Pasco, WA (PSC-Tri-Cities) - 8,7 km
Richland, WA (RLD) - 22,2 km

Foretrukket flyplass for Clover Island Inn er Pasco, WA (PSC-Tri-Cities).

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Planlegger du en event i Kennewick? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 372 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen døgnet rundt uten ekstra kostnad . Nyt en rekke rekreasjonsfasiliteter på stedet, som et spabad, en badstue og et treningssenter. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), bryllupstjenester og salgsautomat. Som gjest på Clover Island Inn kan du spise et bedre måltid på Crows Nest Bar & Grill. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 10.00.
  • Kjæledyravgift: USD 25.00 per overnattingsenhet, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for ekstraseng: 10.0 USD per opphold

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra april til oktober.
  • Opptil 2 barn som er 16 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Clover Island Inn

Adresse

Clover Island Inn

Kennewick, Washington, USA

N 46.217161 E -119.109616

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger