1 / 69

Om hotellet

Dersom du velger Felix River Kwai Resort i Kanchanaburi som overnattingssted, bor du i gamlebyen og dessuten kun 15 minutter unna Broen over Kwai og Khao Pun Cave med bil. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 27,8 mi (44,8 km) unna Erawan nasjonalpark og 3 mi (4,8 km) unna Senter for Thailand-Burma-jernbanen. Føl deg som hjemme i et av de 255 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap og minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, dype avslapningsbadekar og toalettartikler (inkludert). Rommene har safe og kaffetrakter/tekoker, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Senter for Thailand-Burma-jernbanen - 3,6 km
Kanchanaburi krigskirkegård - 3,8 km
JEATH krigsmuseum - 4 km
Broen over Kwai - 4,2 km
Kanchanaburi Skywalk - 5 km
Lak Meuang - 5 km
Khwae Noi River - 5,9 km
Khao Pun Cave - 6,3 km
Kanchanaburi gågate - 7,8 km
Wat Tham Seua & Wat Tham Khao Noi - 8 km
Wat Bahn Tham - 8 km
Det store regntreet - 16,5 km
Tham Suea-tempelet - 21,2 km
Tham Pu Wa-tempelet - 21,5 km
Metta Thamrat-tempelet - 22,4 km

Den foretrukne flyplassen for Felix River Kwai Resort er Suvarnabhumi internasjonale flyplass (BKK) - 169,9 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av blant annet sykkelutleie eller nyt utsikten fra en takterrasse og en hage. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og shoppingmuligheter. Smak på kinesiske retter på The Palm Garden, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. THB 380 for voksne og THB 190 for barn
  • Avgift for flyplasstransport: THB 4500.00 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 4)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.
  • Opptil 2 barn som er 3 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.

Kart over Felix River Kwai Resort

Adresse

Felix River Kwai Resort

Kanchanaburi, Thailand

N 14.041873 E 99.500168

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger