1 / 45

Home2 Suites by Hilton Jacksonville-South/St. Johns Town Ctr

Jacksonville, USA

Om hotellet

Dersom du velger Home2 Suites by Hilton Jacksonville-South/St. Johns Town Ctr i Jacksonville (Southside) som overnattingssted vil du bare være en 2 minutters kjøretur fra St. Johns Town Center og 9 minutter fra Mayo-klinikken, Florida. Dette hotellet ligger 9,4 mi (15,1 km) unna TIAA Bank Field og 14,4 mi (23,2 km) unna Jacksonville cruiseterminal. Føl deg som hjemme i et av de 104 gjesterommene, som har et tekjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og mikrobølgeovn. Underholdningen er sikret med en 50-tommers LCD-TV med Premium-kanaler, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

St. Johns Town Center - 1,9 km
Universitetet i Nord-Florida - 4,4 km
UNF Arena - 6 km
Saint Vincent's Medical Center Southside - 6,2 km
Hands on barnemuseum - 7,1 km
Dog Wood Park of Jacksonville - 7,1 km
Florida State College - South Campus - 7,2 km
Wilson Center For the Arts - 7,7 km
Windsor Commons Shopping Center - 7,7 km
Latitude 30 - 9,4 km
The Avenues - 9,7 km
Windsor Parke golfklubb - 9,9 km
Regency Square Mall - 10,4 km
Mayo-klinikken, Florida - 11,3 km
Fort Caroline Shopping Center - 11,4 km

De nærmeste flyplassene er:
Jacksonville, Florida (CRG-Jacksonville Executive at Craig) - 12 km
Jacksonville internasjonale lufthavn (JAX) - 38,2 km
St. Augustine, FL (UST-Northeast Florida Regional) - 40,4 km

Foretrukket flyplass for Home2 Suites by Hilton Jacksonville-South/St. Johns Town Ctr er Jacksonville internasjonale lufthavn (JAX).

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Jacksonville? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 68 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 2 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert) og grill. Som gjest på Home2 Suites by Hilton Jacksonville-South/St. Johns Town Ctr kan du få deg en matbit i dagligvarebutikken/storkiosken. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 10.00.
  • Depositum for kjæledyr: 75 USD per opphold
  • Kjæledyravgift: USD 75 per overnattingsenhet, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Home2 Suites by Hilton Jacksonville-South/St. Johns Town Ctr

Adresse

Home2 Suites by Hilton Jacksonville-South/St. Johns Town Ctr

Jacksonville, Florida, De forente stater

N 30.2483 E -81.5341

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger