1 / 30

Super 8 by Wyndham Jackson

Memphis - TN, USA

Om hotellet

Dersom du velger Super 8 by Wyndham Jackson når du skal til Jackson, vil du være 5 minutter til fots fra Casey Jones Village og en 3 minutters kjøretur fra Old Hickory Mall. Dette motellet ligger 3,3 mi (5,3 km) unna Rusty's TV and Movie Car Museum og 3,8 mi (6,1 km) unna Jackson Bowling & Family Fun. Føl deg som hjemme i et av de 57 gjesterommene, som også har kjøleskap og mikrobølgeovn. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har skrivebord og kaffetrakter/tekoker, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Music Highway Crossroads - 0,3 km
Casey Jones Village - 0,4 km
Union University - 1,6 km
North Hospital - 3,2 km
Old Hickory Mall - 3,4 km
Rusty's TV and Movie Car Museum - 5,3 km
Jackson Bowling & Family Fun - 6,1 km
International Rock-A-Billy Hall of Fame and Museum - 7,6 km
Lane College - 7,8 km
West Tennessee Healthcare Sportsplex - 8 km
Cypress Grove Nature Park - 8,4 km
The Ballpark at Jackson - 8,8 km
Century Farm Winery - 13,5 km
Crown Winery - 20,5 km
Denmark Presbyterian Church - 23,3 km

Den foretrukne flyplassen for Super 8 by Wyndham Jackson er Jackson, Tennessee (MKL-McKellar-Sipes regionale flyplass) - 12,3 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), en døgnåpen resepsjon og bibliotek. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert), tur-/billettassistanse og salgsautomat. Frokost på farten er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 09.00.
  • Kjæledyravgift: USD 20 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Tidlig innsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for sen innsjekking

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Uvaksinerte gjester må bruke munnbind i fellesområdene.

Kart over Super 8 by Wyndham Jackson

Adresse

Super 8 by Wyndham Jackson

Jackson, Tennessee, USA

N 35.66143 E -88.85249

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger