1 / 79

Complejo Rural Arco Iris

Cuenca og omegn, Spania

Om hotellet

I Jabaga ligger Complejo Rural Arco Iris plassert i landlige omgivelser og 1 minutter unna Serranía de Cuenca og 9 minutter unna Mangana Tower med bil. Dette hotellet med familievennlig profil ligger 4,9 mi (7,9 km) unna Túneles de Alfonso VIII og 5 mi (8,1 km) unna Castile-La Mancha vitenskapsmuseum. Føl deg som hjemme i et av de 20 gjesterommene, som er individuelt dekorert. Underholdningen er sikret med digital-TV. Badene har dusj og hårføner. Rommene har skrivebord, og både barnesenger/babysenger (mot et tillegg) og ekstrasenger (mot et tillegg) kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Serranía de Cuenca - 0,1 km
Mangana Tower - 7,8 km
Túneles de Alfonso VIII - 7,9 km
Castile-La Mancha vitenskapsmuseum - 8,1 km
Museo Diocesano - 8,2 km
Cuenca museum - 8,2 km
Cuenca katedral - 8,2 km
Museo de la Semana Santa - 8,4 km
Iglesia de San Pedro - 8,5 km
Fundacion Antonio Perez - 8,6 km
Museum of Palaeontology of Castilla-La Mancha - 8,6 km
De hengende hus i Cuenca - 8,7 km
Museum for spansk abstrakt kunst - 8,7 km
Playa Artificial - 8,7 km
Los Tiradores - 8,8 km

Den foretrukne flyplassen for Complejo Rural Arco Iris er Madrid (MAD-Adolfo Suárez Madrid-Barajas) - 162,3 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Jabaga? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 7 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 40 møterom. Henting på togstasjonen tilbys kostnadsfritt døgnet rundt, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Ta deg et bad i et av stedets 2 utendørsbassenger eller nyt andre rekreasjonsfasiliteter som en utendørs tennisbane og sykkelutleie. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Som gjest på Complejo Rural Arco Iris kan du få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum: EUR 50 per opphold

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for komplett frokost: ca. EUR 1–8 for voksne og EUR 1–8 for barn
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 60 EUR (tur-retur)
  • Flyplasstransport per barn: 60 EUR (tur-retur), (fra 18 til 18 år)
  • Avgift for barneseng (babyseng): 10.0 EUR per natt
  • Avgift for ekstraseng: 30.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.

Kart over Complejo Rural Arco Iris

Adresse

Complejo Rural Arco Iris

Jabaga, Spania

N 40.08556 E -2.26385

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger