1 / 87

Mercure Ismailia Forsan Island Hotel

Ismailia-Port Said, Egypt

Om hotellet

I Ismailia ligger Mercure Ismailia Forsan Island Hotel kun en 5 minutters kjøretur unna De Lesseps’ House og Ismailia stadion. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 4 mi (6,4 km) unna Timsah-sjøen og 7,5 mi (12,1 km) unna Ismailia Museum. Skjem bort deg selv og bo på et av de 169 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som er utstyrt med peis og privat basseng. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommet har telefon, samt safe og minibar. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

De Lesseps’ House - 1,9 km
Ismailia stadion - 2,8 km
Timsah-sjøen - 6,4 km
Ismailia Museum - 12,1 km
Fayed stadion - 38,6 km
St. George den store martyrs kirke - 38,9 km
Fayed krigsminnesmerke - 40,2 km

Den foretrukne flyplassen for Mercure Ismailia Forsan Island Hotel er Kairo (CAI-Kairo internasjonale flyplass) - 115,4 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr massasjer. Etter en dag på den private stranden kan du nyte andre rekreasjonsfasiliteter som et helsestudio og et utendørsbasseng. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Ta deg noe å spise i en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren.
  • Avgift for ekstraseng: 250.0 EGP per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Mercure Ismailia Forsan Island Hotel

Adresse

Mercure Ismailia Forsan Island Hotel

Ismailia, Egypt

N 30.58561 E 32.28791

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger