1 / 52

Hotel Plazaola

Pamplona, Spania

Om hotellet

Med fin beliggenhet i Irurtzun er Hotel Plazaola kun en 15 minutters kjøretur fra Zuasti Club de Campo og Mendukilo-grotten. Dette hotellet ligger 4,3 mi (6,9 km) unna Naturparken i Urbasa og Andia og 13,2 mi (21,3 km) unna Santuario de San Miguel de Aralar. Overnatt i et av de 48 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene inkluderer bideer og hårføner. Rommet har telefon og blendingsgardiner/gardiner. Rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Zuasti Club de Campo - 6,8 km
Naturparken i Urbasa og Andia - 6,9 km
Mendukilo-grotten - 17 km
Parque de la Taconera - 21,2 km
Santuario de San Miguel de Aralar - 21,3 km
Parroquia San Lorenzo - 21,5 km
Hornacina de San Fermín - 21,5 km
Pamplona planetarium - 21,6 km
Monasterio viejo de San Pedro - 21,7 km
Navarra universitetsklinikk - 21,9 km
Yamaguchi park - 22 km
Iglesia de San Nicolas - 22 km
Pamplona katedral - 22,1 km
Café Iruña - 22,1 km
Pamplona rådhus - 22,1 km

De nærmeste flyplassene er:
Pamplona (PNA) - 31,2 km
San Sebastian (EAS) - 74,6 km

Foretrukket flyplass for Hotel Plazaola er Pamplona (PNA).

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tilleggsgebyr. Du tilbys blant annet en lazy river og wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Du kan spise lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, eller få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Kontinental frokost tilbys daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.
  • Pris for kontinental frokost: ca. EUR 7 per person
  • Kjæledyravgift: EUR 8 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for ekstraseng: 15.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Opptil 2 barn som er 1 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Hotel Plazaola

Adresse

Hotel Plazaola

Irurtzun, Spania

N 42.918949 E -1.831562

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger