1 / 76

Ilfracombe Carlton Hotel - Hotel

Devon, Storbritannien

Om hotellet

Når du har Ilfracombe Carlton Hotel - Hotel i Ilfracombe som overnattingssted bor du nær stranden, mindre enn en 15 minutters spasertur unna både Ilfracombe Harbour (havneområde) og Devons nordkyst. Dette hotellet ligger 6,4 mi (10,3 km) unna Woolacombe Beach og 9,6 mi (15,4 km) unna Exmoor National Park. Overnatt i et av de 40 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj, toalettartikler (inkludert), og hårføner. Rommene har kaffetrakter/tekoker og strykejern/-brett, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Wildersmouth Beach - 0,4 km
Ilfracombe Beach - 0,4 km
Ilfracombe Harbour (havneområde) - 0,9 km
Verity Statue - 1,1 km
Devons nordkyst - 1,2 km
Hele Bay Beach - 2,5 km
Ilfracombe Aquarium - 3,3 km
Lee Beach - 4,7 km
Watermouth Castle - 4,8 km
Sandy Cove Beach - 4,9 km
Broadsand beach - 6,5 km
Newberry Beach - 7,9 km
South West Coast Path Section 4 Trailhead - 8 km
South West Coast Path Section 3 Trailhead - 8 km
Combe Martin Beach - 8,1 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Planlegger du en event i Ilfracombe? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 150 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et døgnåpent treningssenter og sykkelutleie. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Komplett frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 09.30.
  • Kjæledyravgift: GBP 8 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for barneseng (babyseng): 5.0 GBP per natt
  • Avgift for ekstraseng: 25.0 GBP per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det er ikke sikkert at frokost er inkludert for barn.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Ilfracombe Carlton Hotel - Hotel

Adresse

Ilfracombe Carlton Hotel - Hotel

Ilfracombe, England, Storbritannia

N 51.20934 E -4.12594

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger