1 / 12

The 3Sis Apartments

Om hotellet

Dersom du velger The 3Sis Apartments i Hurghada som overnattingssted, bor du nær golfbanen og dessuten kun 15 minutter unna Hurghada City Center og Rødehavet med bil. Denne leiligheten med familievennlig profil ligger 9,3 mi (15 km) unna New Marina og 6,3 mi (10,1 km) unna Hurghada-moskeen. Føl deg som hjemme i et av de 4 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som har et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og komfyrtopp. Sengen har sengetøy i egyptisk bomull og samtlige rom har en dobbeltsovesofa. Rommene har egen møblert terrasse. Underholdningen er sikret med en 42-tommers plasma-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) gjør at du kan holde deg oppdatert. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Rødehavet - 0,8 km
Hurghada-moskeen - 10,1 km
Saint Shenouda Coptic Orthodox Church - 10,5 km
Hurghada City Center - 12,6 km
Al Mina Mosque - 14,2 km
Sackalla Square - 14,2 km
Hurghada Maritime Port - 14,6 km
New Marina - 15 km
El Gouna stadion - 15,6 km
Desert Breath Land Art - 16,1 km
Church of St. Mary and the Archangels - 16,3 km
Sindbad Aqua Park - 19,4 km
El Gouna golfklubb - 19,5 km
Hurghada Museum - 21,2 km
El Gouna strand - 21,4 km

De nærmeste flyplassene er:
Hurghada (HRG-Hurghada internasjonale flyplass) - 18,9 km
Heathrow flyplass (LHR) - 5 842,8 km

Foretrukket flyplass for The 3Sis Apartments er Heathrow flyplass (LHR).

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), limousin-/privatbiltjenester og heis. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Nyt utsikten fra en takterrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og shoppingmuligheter. Det enkelt å komme seg til stranden eller shoppingsenteret i nærheten med hotellets buss (mot et tillegg).
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 10 GBP (tur-retur)
  • Kjæledyravgift: GBP 8 per kjæledyr, per natt
  • Avgift for ekstraseng: 10.00 GBP per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).

Kart over The 3Sis Apartments

Adresse

The 3Sis Apartments

Hurghada, Egypt

N 27.29922 E 33.73942

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger