1 / 58

Eros Villa Hoi An

Om hotellet

I Hoi An (Cam Ha) ligger Eros Villa Hoi An mindre enn 10 minutter å kjøre unna Hoi An-markedet og Hoi An nattlig marked. Dette hotellet ligger 10,7 mi (17,2 km) unna My Khe-stranden og 1,7 mi (2,8 km) unna An Bang strand. Føl deg som hjemme i et av de 10 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og Flatskjerm-TV. Sengen har overmadrass, dundyner og sengetøy i egyptisk bomull. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj, regndusjhode og designertoalettartikler. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Phuoc Lam-pagoden - 1,8 km
Chuc Thanh-pagoden - 2,3 km
An Bang strand - 2,8 km
Ba Le marked - 3,2 km
Hoi An Museum - 3,3 km
Ba Le Well - 3,4 km
Tran familiekapell - 3,4 km
Museum for historie og kultur - 3,4 km
Hoi An Historic Museum - 3,5 km
Cam Thanh broen - 3,5 km
Forsamlingshuset til den Chaozhou-kinesiske forsamling - 3,5 km
Quan Cong-templet - 3,6 km
Ong-pagoden - 3,6 km
Quan Thang House - 3,6 km
Sa Huynh kulturmuseum - 3,6 km

Nærmeste store flyplass er Da Nang (DAD-Da Nang internasjonale flyplass) - 27,2 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtigutsjekking, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt og henting på togstasjonen mot et tillegg. Skjem bort deg selv med massasjer, og du tilbys dessuten et utendørsbasseng. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og TV i fellesområdet. Kom og spis lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 250000 VND (én vei)
  • Et gebyr påløper ved sen utsjekking
  • Ved bruk av kredittkort må du betale et gebyr på 3 prosent

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 09.00 og kl. 21.30.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Eros Villa Hoi An

Adresse

Eros Villa Hoi An

Hoi An, Vietnam

N 15.90068 E 108.32823

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger