1 / 39

Riverside Pottery Village

Tijuana, Mexico

Om hotellet

Har du Riverside Pottery Village som ditt overnattingssted i Hoi An vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Hoi An nattlig marked og Hoi An-markedet. Dette hotellet i luksuriøs stil ligger 10,6 mi (17,1 km) unna My Khe-stranden og 4,9 mi (7,9 km) unna An Bang strand. Føl deg som hjemme i et av de 6 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har safe og flaskevann (inkludert), og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Thanh Ha kjeramikklandsby - 1,8 km
Teracotta-parken - 1,9 km
Thanh Ha Pottery Village - 2,2 km
Thu Bon River - 2,4 km
Song Hoai-plassen - 3,7 km
Phun Hung gamlehus - 3,9 km
Cam Pho-templet - 3,9 km
Hoi An nattlig marked - 4 km
Phung Hung gamlehus - 4,2 km
Chua Cau - 4,2 km
Sa Huynh kulturmuseum - 4,2 km
Forsamlingshuset til den Canton-kinesiske forsamling - 4,2 km
Ong-pagoden - 4,3 km
Phuoc Lam-pagoden - 4,3 km
Tan Kys hus - 4,3 km

Nærmeste store flyplass er Da Nang (DAD-Da Nang internasjonale flyplass) - 27,2 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys henting på togstasjonen mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig på stedet. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet i toskansk stil tilbyr også wi-fi (inkludert), tur-/billettassistanse og piknikområde. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med hotellets buss (mot et tillegg), som går innen et område på 5 km. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette hotellet.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 300000 VND per kjøretøy

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Riverside Pottery Village

Adresse

Riverside Pottery Village

Hoi An, Vietnam

N 15.883939 E 108.29528

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger