1 / 34

Ninh Binh Valle Montana homestay

Hoa Lu, Vietnam

Nær Bich Dong Pagoda

Om hotellet

Når du har Ninh Binh Valle Montana homestay i Hoa Lu som overnattingssted, bor du ved vannkanten, kun 1 minutter å kjøre fra Tràng An landskapskompleks og 9 minutter fra Tam Coc Bich Dong. Dette hotellet ligger 1,2 mi (1,9 km) unna Bich Dong Pagoda og 3,1 mi (5 km) unna Velkomstporten til Trang An økologiske turistområde. Føl deg som hjemme i et av de 5 gjesterommene, som er individuelt innredet og utstyrt med minibar og smart-TV. Sengen har memory foam-madrass og sengetøy av topp kvalitet. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Tràng An landskapskompleks - 0,1 km
Bich Dong Pagoda - 1,7 km
Hang Múa - 2,4 km
Velkomstporten til Trang An økologiske turistområde - 3,8 km
Ninh Binh gågate - 4,6 km
Tam Coc Bich Dong - 4,8 km
Tuyệt Tình Cốc - 5,9 km
Đinh Tiên Hoàn-plassen - 6,2 km
Hoa Lu Ancient Capital - 6,8 km
Thai Vi-tempelet - 10,4 km
Bich Dong-tempelet - 12 km
Bai Dinh Pagode - 15,7 km
Thung Nham fuglepark - 15,8 km
Vân Long våtmarker naturreservat - 15,8 km
Van Long Nature Wetland Reserve - 20,4 km

Den foretrukne flyplassen for Ninh Binh Valle Montana homestay er Hanoi (HAN-Noi Bai internasjonale flyplass) - 141,8 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og piknikområde. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller baren i bassenget. Lokale retter er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 09.00.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum i kontanter under springbreak: 2 VND må betales for gjester som overnatter mellom 30. november og 08. februar
  • Depositumet må betales via bankoverføring senest 48 timer etter bestilling.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 315000 VND (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 5 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).

Kart over Ninh Binh Valle Montana homestay

Adresse

Ninh Binh Valle Montana homestay

Hoa Lu, Vietnam

N 20.246597 E 105.935231

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger