1 / 92

Hilton Head Island Beach & Tennis Resort

Hilton Head, USA

Om hotellet

Reiser du til Hilton Head og har Hilton Head Island Beach & Tennis Resort som ligger nær konferansesenteret som ditt overnattingssted, er du bare en 10 minutters kjøretur unna Shelter Cove havn og Palmetto Hall Plantation Club. Dette hotellet ved stranden ligger 4,9 mi (7,9 km) unna Coligny Beach og 5,8 mi (9,3 km) unna Sea Pines Forest Preserve. Føl deg som hjemme i et av de 846 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som har et kjøkken med kjøleskap og mikrobølgeovn. Rommene har egen balkong. Underholdningen er sikret med en 32-tommers flatskjerm-TV med kabel-TV, og wi-fi (inkludert) gjør at du kan holde deg oppdatert. Rommet har telefon, samt separat sitteområde og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Folly Field Beach - 0,4 km
Adventure Cove - 0,5 km
Folly Field Beach Park - 1,1 km
Driessen Beach Park - 1,3 km
Barony Course at Port Royal golfklubb - 1,4 km
Bradley Beach - 1,7 km
Burkes Beach - 1,9 km
Port Royal Golf Club - 1,9 km
Singleton Beach - 2,5 km
Golden Bear Golf Club - 3,7 km
St. Francis by the Sea Catholic Church - 3,7 km
Hilton Head Distillery - 3,8 km
Hilton Head Hospital - 4,5 km
The Golf Courses of Palmetto Dunes - 4,6 km
Arts Center of Coastal Carolina - 4,7 km

De nærmeste flyplassene er:
Hilton Head Island, South Carolina (HHH) - 4,7 km
Savannah - Hilton Head internasjonale flyplass (SAV) - 71,2 km

Foretrukket flyplass for Hilton Head Island Beach & Tennis Resort er Savannah - Hilton Head internasjonale flyplass (SAV).

Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale, vaskeritjenester og minibank/banktjenester. Planlegger du en event i Hilton Head? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 1115 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 4 møterom. Ta deg et bad i et av stedets 3 utendørsbassenger eller nyt andre rekreasjonsfasiliteter som utendørs tennisbaner og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), piknikområde og grill. Spis deg god og mett på lokale retter på Jamaica Joez, en av dette hotellets 3 restauranter. Stedet har en strandbar, en bassengbar og 2 barer/lounger hvor du kan slappe av med noe forfriskende å drikke.
  • Avgift for rengjøring: USD 150.00 per opphold
  • Administrasjonsgebyr: USD 39 per opphold

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 4 barn som er 18 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.

Kart over Hilton Head Island Beach & Tennis Resort

Adresse

Hilton Head Island Beach & Tennis Resort

Hilton Head Island, South Carolina, USA

N 32.20294 E -80.69266

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger