1 / 42

Om hotellet

Når Cattleya Villa i Hikkaduwa er overnattingsstedet ditt, er du nær stranden, rett ved Narigama-stranden og en 3 minutters kjøretur unna Hikkaduwa korallrev. Dette hotellet ligger 1,5 mi (2,4 km) unna Hikkaduwa strand og 2,5 mi (4 km) unna Jananandharamaya. Føl deg som hjemme i et av de 5 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og smart-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Narigama-stranden - 0,2 km
Hikkaduwa korallrev - 2,8 km
Jananandharamaya - 3,9 km
Hikkaduwa nasjonalpark - 4,1 km
Hikkaduwa strand - 4,8 km
Seenigama-tempelet - 5,6 km
Pitiwella-stranden - 7,9 km
Akuralastranden - 10,5 km
Naturlig månesteinsgruve - 12,6 km
Gurusinghe månesteinsgruve - 12,6 km
Mahamodara-stranden - 13 km
Ambalangoda-stranden - 14,1 km
St. Aloysius College - 15,1 km
Galle internasjonale cricketstadion - 15,5 km
Galle Nasjonalmuseum - 15,9 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og aviser i lobbyen (inkludert). Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og piknikområde. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter).
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 125 USD (tur-retur)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Overnattingsstedet blir profesjonelt rengjort.

Kart over Cattleya Villa

Adresse

Cattleya Villa

Hikkaduwa, Sri Lanka

N 6.11945 E 80.11733

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger