1 / 27

Mamas Coral Beach Hotel & Restaurant

Hikkaduwa, Sri Lanka

Om hotellet

Har du Mamas Coral Beach Hotel & Restaurant i Hikkaduwa som overnattingssted, er du på stranden og kun 1 minutters gange fra Hikkaduwa korallrev og 15 minutter unna Jananandharamaya til fots. Dette hotellet ved stranden ligger 0,2 mi (0,4 km) unna Hikkaduwa strand og 0,4 mi (0,6 km) unna Narigama-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 4 gjesterommene. Rommene har egen balkong eller terrasse. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Hikkaduwa korallrev - 0,1 km
Jananandharamaya - 1,2 km
Narigama-stranden - 1,3 km
Hikkaduwa strand - 1,3 km
Hikkaduwa nasjonalpark - 1,3 km
Seenigama-tempelet - 2,8 km
Akuralastranden - 7,8 km
Naturlig månesteinsgruve - 9,9 km
Gurusinghe månesteinsgruve - 9,9 km
Pitiwella-stranden - 10,4 km
Ambalangoda-stranden - 11,4 km
Ariyapala maskemuseum - 14,2 km
Mahamodara-stranden - 15,5 km
St. Aloysius College - 17,6 km
Galle internasjonale cricketstadion - 18 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Du tilbys blant annet sykkelutleie og kan nyte utsikten fra en terrasse. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), tur-/billettassistanse og grill. Smak på internasjonale retter på Mamas Coral Beach, en restaurant med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 180.00 USD (tur-retur)
  • Avgift for ekstraseng: 5 USD per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Mamas Coral Beach Hotel & Restaurant

Adresse

Mamas Coral Beach Hotel & Restaurant

Hikkaduwa, Sri Lanka

N 6.134814 E 80.100049

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger