1 / 57

Aurora Hotel & Restaurant

Hikkaduwa, Sri Lanka

Om hotellet

Når Aurora Hotel & Restaurant i Hikkaduwa er overnattingsstedet ditt, er du i et shoppingområde, rett ved Narigama-stranden og en 2 minutters kjøretur unna Hikkaduwa strand. Dette hotellet ligger 1,6 mi (2,6 km) unna Hikkaduwa korallrev og 2,4 mi (3,9 km) unna Jananandharamaya. Føl deg som hjemme i et av de 3 gjesterommene, som har et kjøkken. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har aviser (inkludert) og takvifte, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Narigama-stranden - 0,1 km
Hikkaduwa korallrev - 2,7 km
Jananandharamaya - 3,8 km
Hikkaduwa nasjonalpark - 4,1 km
Hikkaduwa strand - 4,9 km
Seenigama-tempelet - 5,5 km
Pitiwella-stranden - 7,8 km
Akuralastranden - 10,4 km
Naturlig månesteinsgruve - 12,4 km
Gurusinghe månesteinsgruve - 12,5 km
Mahamodara-stranden - 12,9 km
Ambalangoda-stranden - 13,9 km
St. Aloysius College - 15 km
Galle internasjonale cricketstadion - 15,5 km
Galle Nasjonalmuseum - 15,9 km

Den foretrukne flyplassen for Aurora Hotel & Restaurant er Colombo (CMB-Bandaranaike internasjonale flyplass) - 141,2 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Du tilbys blant annet sykkelutleie og kan nyte utsikten fra en hage. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og tur-/billettassistanse. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Ta deg et måltid på Aurora eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Engelsk frokost tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.
  • Pris for engelsk frokost: ca. USD 3.50 for voksne og USD 2 for barn
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 80 USD (tur-retur)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Aurora Hotel & Restaurant

Adresse

Aurora Hotel & Restaurant

Hikkaduwa, Sri Lanka

N 6.1193 E 80.116317

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger