1 / 41

Quality Inn & Suites Hannibal

Om hotellet

Velger du Quality Inn & Suites Hannibal som ditt overnattingssted i Hannibal, bor du i hjertet av byen samtidig som du har en 4 minutters kjøretur fra Hannibal Regional Hospital og 7 minutter fra Molly Brown Museum og hjem. Dette hotellet ligger 4,4 mi (7,1 km) unna Jim's Journey: The Huck Finn Freedom Center og 4,5 mi (7,3 km) unna Mark Twains barndomshjem og museum. Føl deg som hjemme i et av de 94 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har mikrobølgeovn. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har skrivebord og aviser (inkludert), samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Hannibal Regional Hospital - 1,7 km
Molly Brown Museum og hjem - 6,8 km
Jim's Journey: The Huck Finn Freedom Center - 7,1 km
Mark Twains barndomshjem og museum - 7,3 km
Big River Train Town - 7,3 km
Planters Barn Theater - 7,4 km
Mark Twain Memorial Lighthouse (fyrtårn) - 7,5 km
Bluff City Theater - 7,6 km
Rockcliffe Mansion - 7,6 km
Sodalis Nature Preserve - 8,1 km
Lovers Leap - 9 km
Sawyer's Creek Fun Park - 10,3 km
Mark Twain grotte og Cameron grotte - 10,9 km
Mississippi-elven - 12,3 km
Mark Twain Cave (grotte) - 13,3 km

Den foretrukne flyplassen for Quality Inn & Suites Hannibal er Quincy, Illinois (UIN-Quincy regionale flyplass-Baldwin Field) - 49 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et døgnåpent forretningssenter og aviser i lobbyen (inkludert). Planlegger du en event i Hannibal? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 446 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 4 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Gå ikke glipp av de mange rekreasjonsfasilitetene, som blant annet et innendørsbasseng, et spabad og et treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), piknikområde og bankettsal. Få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen eller slapp av på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Inkludert frokostbuffé serveres fra kl. 06.30 til kl. 09.30 på hverdagene og fra kl. 06.30 til kl. 10.00 i helgene.
  • Kjæledyravgift: USD 25 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for ekstraseng: 10.0 USD per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Barn som er 18 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer). Gjestene kan be om å få en av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Quality Inn & Suites Hannibal

Adresse

Quality Inn & Suites Hannibal

Hannibal, Missouri, USA

N 39.71301 E -91.43314

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger