1 / 50

Hoshino Resorts KAI Enshu

Om hotellet

Hoshino Resorts KAI Enshu i Hamamatsu (Kanzanjicho) ligger i umiddelbar nærhet til Hamana-sjøen og 4 minutter til fots fra Hamanako Palpal temapark. Dette ryokanet med eksklusive fasiliteter ligger 0,2 mi (0,4 km) unna Hamanako spilledåsemuseum og 0,5 mi (0,8 km) unna Hamamatsu by zoo. Føl deg som hjemme i et av de 33 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har badekar eller dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Hamana-sjøen - 0,1 km
Hamanako Palpal temapark - 0,3 km
Hamanako spilledåsemuseum - 0,4 km
Hamamatsu by zoo - 0,8 km
Hamamatsu blomsterpark - 0,9 km
Kanzanji-tempelet - 1,2 km
Atago Shrine - 1,3 km
Nukumori-no-Mori Village - 4,7 km
Hosoe-helligdommen - 8 km
Chorakuji Temple - 8,1 km
Hamanako hagepark - 9 km
Inoyagu-helligdommen - 10,7 km
Jissoji Temple - 10,9 km
Atsuta-helligdommen - 11,5 km
Ryotanji Temple - 11,5 km

De nærmeste flyplassene er:
Shizuoka (FSZ-Fuji-fjellet – Shizuoka) - 62 km
Nagoya (NGO-Chubu Centrair internasjonale flyplass) - 113 km
Nagoya (NKM-Komaki) - 113,9 km

Resepsjonen er kun bemannet i et begrenset antall timer. Gjester tilbys henting på togstasjonen uten ekstra kostnad, og ubetjent parkering (inkludert) finnes på stedet. Skjem bort deg selv med massasjer, og du tilbys dessuten varme kilder. På Hoshino Resorts KAI Enshu kan du spise et bedre måltid i restauranten. Lokale retter er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 09.30.
  • Det japanske helse-, arbeids- og velferdsdepartementet krever at alle internasjonale besøkende fremlegger passnummer og bevis på statsborgerskap når de registrerer seg på overnattingssteder (gjestgiveri, hotell, motell osv.). I tillegg er eierne av slike steder pålagt å ta kopi av pass for registrering av alle gjester og beholde en kopi i sine arkiver.

Kart over Hoshino Resorts KAI Enshu

Adresse

Hoshino Resorts KAI Enshu

Hamamatsu, Japan

N 34.762686 E 137.62021

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger