1 / 75

Halmstad Golfarena Hotell

Halmstad, Sverige

Om hotellet

I Halmstad ligger Halmstad Golfarena Hotell beleilig til i landlige omgivelser, bare 2 minutter å kjøre fra Tylosand strand og 5 minutter fra Haverdal Nature Reserve. Dette hotellet med familievennlig profil ligger 1,9 mi (3,1 km) unna Möllegård Nature Reserve og 3 mi (4,9 km) unna Halmstad golfbane. Føl deg som hjemme i et av de 20 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har smart-TV. Rommene har egen møblert balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Badene har dusj og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ringenas golfklubb - 0,3 km
Tylosand strand - 1,1 km
Haverdal Nature Reserve - 3,2 km
Möllegård Nature Reserve - 3,2 km
Halmstad golfbane - 4,5 km
Mjellby Art Museum - 4,7 km
Haverdals Golf Club - 4,9 km
Rhododendron Park - 6,1 km
Thieves' Hole Bay - 6,4 km
Halmstad Adventure Land - 8,3 km
Vita bandet - 8,4 km
Flygstadens golfklubb - 8,5 km
Västra stranden - 8,9 km
Harp Art Lab - 9,6 km
Slottsparken - 9,7 km

De nærmeste flyplassene er:
Halmstad (HAD) - 10,6 km
Helsingborg (AGH-Angelholm) - 59,8 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og bagasjeoppbevaring. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og 5 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Mens familiens golfentusiast er ute på golfbanen kan du prøve en av de andre fasilitetene på stedet, som et helsestudio eller en badstue. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), peis i lobbyen og tur-/billettassistanse. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Inkludert ferdiglaget frokost serveres fra kl. 07.00 til kl. 09.30 på hverdagene og fra kl. 08.00 til kl. 10.00 i helgene. Følgende fasiliteter er stengt på nyttårsaften (31. desember) og på første nyttårsdag (1. januar):
  • Bar/lounge
  • Spisested(er)
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for ekstraseng: 300 SEK per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Opptil 4 barn som er 5 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.

Kart over Halmstad Golfarena Hotell

Adresse

Halmstad Golfarena Hotell

Halmstad, Sverige

N 56.68341 E 12.72213

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger