1 / 57

Unipark by Oro Verde Hotels

Ecuador, Ecuador

Om hotellet

Velger du Unipark by Oro Verde Hotels som overnattingssted vil du bo sentralt i Guayaquil, like ved Catedral Metropolitana de Guayaquil og mindre enn 5 minutter unna Guayaquil kommunale bibliotek til fots. Dette hotellet med spa ligger 0,3 mi (0,4 km) unna Rådhuset og 0,3 mi (0,5 km) unna Malecon 2000. Føl deg som hjemme i et av de 140 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med minibar (med noen artikler inkludert) og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Seminario-parken - 0,1 km
Nahim Isaias-museet - 0,1 km
Simon Bolivar-statue - 0,1 km
Catedral Metropolitana de Guayaquil - 0,1 km
Guayaquil kommunale museum - 0,1 km
Guayaquil kommunale bibliotek - 0,3 km
Church of San Francisco - 0,3 km
Rådhuset - 0,4 km
Maurisk klokketårn - 0,4 km
San Francisco-plassen - 0,4 km
Klokketårn - 0,4 km
Malecon 2000 - 0,4 km
Barco Morgan - 0,5 km
Church of La Merced - 0,6 km
La Rotonda - 0,6 km

Den foretrukne flyplassen for Unipark by Oro Verde Hotels er Guayaquil (GYE-Jose Joaquin de Olmedo internasjonale flyplass) - 6,5 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og aviser i lobbyen (inkludert). Planlegger du en event i Guayaquil? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 362 kvadratmeter, blant annet konferansesenter. Gjestene tilbys transport fra flyplassen til hotellet døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til en badstue og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.30.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Merverdiavgift i Ecuador (15 %). Reisende fra utlandet som har gyldig pass og turistvisum, kan få tilbakebetalt avgiften. Utenlandske reisende kan dessuten være unntatt denne avgiften (15 %) for pakkebestillinger.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 7 USD per rom
  • Kjæledyravgift: USD 36.60 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for fasiliteter: USD 1.68 per person per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 10 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Unipark by Oro Verde Hotels

Adresse

Unipark by Oro Verde Hotels

Guayaquil, Ecuador

N -2.194367 E -79.882841

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger