1 / 100

Wyndham Garden Guayaquil

Ecuador, Ecuador

Om hotellet

Beliggende i Guayaquil (Simón Bolívar), vil du ha en 3 minutters spasertur til Consorcio Nobis og 11 minutter til fots fra Guayaquil konferansesenter hvis du velger Wyndham Garden Guayaquil. Dette hotellet ligger 1,5 mi (2,5 km) unna World Trade Center og 2,6 mi (4,1 km) unna Salón de Eventos Rubi. Føl deg som hjemme i et av de 136 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og LCD-TV. Sengen har overmadrass, dundyner og sengetøy i egyptisk bomull. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, dype avslapningsbadekar og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Consorcio Nobis - 0,2 km
Plaza del Sol - 0,3 km
Centro Comercial Mall del Sol - 0,4 km
Antonio Neumane-parken - 0,5 km
Guayaquil konferansesenter - 0,9 km
World Trade Center - 1,6 km
San Marino kjøpesenter - 2,1 km
Policentro - 2,4 km
Hospital Clinic Kennedy - 2,5 km
Guayaquil Parrot - 2,9 km
Roberto Gilbert sykehus - 3 km
Kjøpesenter - 3 km
La Rotonda Shopping Center - 3,1 km
Plaza del Monociclo - 3,7 km
Salón de Eventos Rubi - 4,2 km

Den foretrukne flyplassen for Wyndham Garden Guayaquil er Guayaquil (GYE-Jose Joaquin de Olmedo internasjonale flyplass) - 2,8 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Guayaquil? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 62 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen døgnet rundt uten ekstra kostnad . Gå ikke glipp av de mange rekreasjonsfasilitetene, som blant annet et spabad, en badstue og et treningssenter. Dette hotellet i beaux-arts-stil har dessuten wi-fi (inkludert), TV i fellesområdet og tur-/billettassistanse. Ta deg noe å spise på Garden Bistro, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 10.30.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Merverdiavgift i Ecuador (15 %). Reisende fra utlandet som har gyldig pass og turistvisum, kan få tilbakebetalt avgiften. Utenlandske reisende kan dessuten være unntatt denne avgiften (15 %) for pakkebestillinger.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Tidlig innsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for ekstraseng: 20 USD per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • Ved innsjekking må gjester fremlegge bevis på full COVID-19-vaksinasjon.
  • Kravet om COVID-19-vaksine gjelder for alle gjester over 13 år.

Kart over Wyndham Garden Guayaquil

Adresse

Wyndham Garden Guayaquil

Guayaquil, Ecuador

N -2.157731 E -79.89246

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger