1 / 74

Wyndham Guayaquil Puerto Santa Ana

Ecuador, Ecuador

Om hotellet

Velger du Wyndham Guayaquil Puerto Santa Ana i Guayaquil (Tarqui) som overnattingssted, vil du ha mindre enn 15 minutter å kjøre fra USAs generalkonsulat og Roberto Gilbert sykehus. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 1,5 mi (2,5 km) unna Santa Ana-toppen og 1,8 mi (2,9 km) unna Numa Pompilio Llona Street. Føl deg som hjemme i et av de 175 gjesterommene, som har iPod-dokkingstasjon og Flatskjerm-TV. Rommet har seng med overmadrass. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Numa Pompilio Llona Street - 0,8 km
Santa Ana-toppen - 0,9 km
La Perla - 0,9 km
Museum for antropologi og samtidskunst - 1 km
Botanical Garden - 1 km
Artisan Market - 1 km
Chocolate Museum - 1,3 km
El Carmen-toppen - 1,5 km
Church of La Merced - 1,5 km
San Francisco-plassen - 1,7 km
Roberto Gilbert sykehus - 1,7 km
Malecon 2000 - 1,8 km
La Rotonda - 1,8 km
Church of San Francisco - 1,9 km
Nahim Isaias-museet - 1,9 km

Den foretrukne flyplassen for Wyndham Guayaquil Puerto Santa Ana er Guayaquil (GYE-Jose Joaquin de Olmedo internasjonale flyplass) - 6,2 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et døgnåpent forretningssenter og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Guayaquil? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 742 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen døgnet rundt uten ekstra kostnad . Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet et helsestudio, et utendørsbasseng og et spabad. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Hvis du har lyst til å shoppe hele dagen, kan du hoppe på overnattingsstedets buss til shoppingområdet (mot et tillegg). Smak på internasjonale retter på Restaurante Rio Grande, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Servicegebyr: 10 prosent
  • Merverdiavgift i Ecuador (15 %). Reisende fra utlandet som har gyldig pass og turistvisum, kan få tilbakebetalt avgiften. Utenlandske reisende kan dessuten være unntatt denne avgiften (15 %) for pakkebestillinger.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. USD 19.52 for voksne og USD 12 for barn
  • Avgift for betjent parkering: 10 USD per opphold
  • Tidlig innsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for sen innsjekking mellom kl. 06.00 og kl. 15.00
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for ekstraseng: 25 USD per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ett barn som er 10 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Wyndham Guayaquil Puerto Santa Ana

Adresse

Wyndham Guayaquil Puerto Santa Ana

Guayaquil, Ecuador

N -2.179051 E -79.87599

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger